Kort om koret

Koret Zenit er for sangere i alle aldre, som er vilde med rytmisk musik. Vi ønsker at være et kor i fortsat udvikling samtidig med, at der er plads til at have det sjovt.


Vi synger pop og rock i 4-6 stemmige arrangementer, som er skrevet specielt til os. Vi lægger vægt på at have et varieret repertoire, og at der i arrangementerne er interessante stemmer til alle. Vi skifter løbende numre ud men instuderer omkring 6 nye numre pr. år.


Til koncerter optræder vi uden noder. Vi understøtter arbejdet med at lære stemmer og tekst udenad med øvefiler for den enkelte stemmegruppe, optagelser af færdige numre med alle stemmer og ved at arbejde med at lægge noderne til korprøverne, når sangene er indstuderet. 


Hvert år holder vi en uformel julekoncert og derudover tre-fire koncerter i og udenfor Aarhus. Til sommer-koncerterne har vi akkompagnement på nogle af numrene.


Vi optager nye sangere hvert år til sæsonstart i efteråret.

Læs mere om, hvordan du kan være med i koret


Nuværende dirigent: Christine Aggerholm

Christine er uddannet sanger, sanglærer og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2022 og underviser også i solosang, klaver og musikteori.


Når hun ikke synger med os, synger hun på alverdens scener - blandt andet i projektet Carmie - og har udgivet en række af sine egne musiknumre. 

BESTYRELSEN

Bestyrelsen består af


  • Ulla Bladt (formand)
  • Kaj Rasmussen (næstformand)
  • Kirsten Sparre (kasserer)
  • Sofie Bock Troelsen (sekretær)
  • Lisbeth Mathiassen
  • Berit Emborg


KORETS VEDTÆGTER

Her kan du downloade en kopi af korets vedtægter.

KORETS PRIVATLIVSPOLITIK

Her kan du downloade en kopi af korets privatlivspolitik.

KORETS HISTORIE

Koret blev grundlagt i 1994 og har siden haft fem dirigenter. 


Korets fejrede 25 års jubilæum i 2019 med et festskrift, hvor du kan læse hele historien i ord og flotte billeder.


Download festskriftet